Elektra - kotimaisia tieteellisiä julkaisuja sähköisessä muodossa

Elektra-haku

Arto-haku

Aineiston esittely

Ohjeet käyttäjille

Ohjeet julkaisijoille

Projektin arkisto

På svenska

Naistutkimus - Kvinnoforskning ja Tiede & edistys Elektraan

Naistutkimus - Kvinnoforskning ja Tiede & edistys ovat liittyneet mukaan Elektraan, ja niiden artikkeleita löytyy nyt kokotekstinä sekä Arto-tietokannan että Elektran oman käyttöliittymän kautta.

Suomen Naistutkimuksen Seuran uudet artikkelit ilmestyvät Elektrassa kahden vuoden viiveellä, ja sen takautuvia numeroja on alkuvaiheessa saatavilla vuosikerrasta 2004 alkaen. Kokonaisuuteen kuuluu tässä vaiheessa yhteensä 236 kokotekstiartikkelia. Lehti on lisäksi digitoimassa vanhoja vuosikertojaan vuodesta 2003 taaksepäin, ja samassa yhteydessä paikataan myös vuosikerroissa 2004-2005 vielä olevat aukot.

Tutkijaliiton julkaiseman Tiede & edistys -lehden uudet artikkelit ilmestyvät Elektrassa vuoden viiveellä, ja sen takautuvia vuosikertoja on saatavilla kattavasti vuodesta 1998 lähtien. Mukana on tässä vaiheessa kaikkiaan 466 kokotekstiartikkelia.

Molempien lehtien artikkelit löytyvät sekä Elektran oman Doria-käyttöliittymän että Arto-tietokannan kautta. Elektran sisältämät aineistot ovat luettavissa mm. yleisten kirjastojen, ammattikorkeakoulujen ja useimpien yliopistojen paikallisverkoissa (monin paikoin myös etäyhteyden kautta).

Linkkejä:

Elektran pääsivulle